Köyceğiz İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesince lise öğrencileri iftar sofrasında buluşturuldu.

Programda Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz ile daire amirleri liseli gençlerle bir araya geldi.

İftarın öğrencilerle birlikte açılması, yemek duası ve yapılan konuşmalardan sonra öğrencilere diş kirası Kaymakam Maslak ve kurum amirleri tarafından tek tek takdim edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, "Malumunuz olduğu üzere ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Han zamanında başlatılan; iftarlarda misafirlere yemekten sonra para ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı güzel bir geleneğimizi diş kirasını Köyceğiz’de de yaşatmak ve devam ettirmek maksadıyla bu sene de öğrencilerimizle birlikte iftar ettik. Geleneksel hale getirdiğimiz öğrencilere yönelik üçüncü diş kirası iftarımıza teşriflerinden dolayı başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm misafirlerimize ve öğrencilerimize şükranlarımı sunuyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak tek tek öğrencilerin masalarını dolaşıp her bir öğrenciyle hasbihal ettikten sonra geleneksel hale gelen ve bu sene üçüncüsü gerçekleşen iftar buluşmasında emeği geçen herkese teşekkür edip, öğrencilere de başarılar diledi.

Editör: Mehmet Öztürk