Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan "Hastanelerde Manevi Destek ve Rehberlik Hizmeti İş Birliği Protokolü" kapsamında Kars İl Müftülüğü, Kars Harakani Devlet Hastanesinde sunulan manevi destek ve rehberlik hizmeti ile sadece hastalara değil sağlık çalışanlarına da destek oluyor.

Bu kapsamda Kars Harakani Devlet Hastanesi Manevi Destek Birimi tarafından sağlık çalışanlarına yönelik moral ve motivasyon programı düzenlendi.

Koronavirüs salgını ile mücadeleye devam eden sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Sağlık çalışanlarına yönelik sinevizyon gösteriminin yapıldığı programda Manevi Danışman Ömer Kumru, "Hastane Personeline Yönelik Moral ve Motivasyon" adlı sunum yaptı.

Kumru, "Her türlü zorluğu göğüsleyerek ve tüm riskleri göze alarak gece gündüz demeden vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan sağlık çalışanlarımızın bu süreçte moral ve motivasyona her zamankinden daha çok ihtiyaç duydukları bilinmektedir. Bu sebeple Kars Harakani Devlet Hastanesi Manevi Destek Birimi olarak sağlık çalışanlarımıza yönelik 'Hastane Personeline Yönelik Moral ve Motivasyon' adlı program düzenledik. Programımıza katılan tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Hastane personeli ise programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Manevi Destek Birimi ve İl Müftülüğüne teşekkür etti.

Program ney ve ilahi dinletisi ile tamamlandı.

Editör: Mehmet Çalışkan