Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bolu Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından yetim çocuklar ve aileleri ile engelli vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar programında konuşan Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, "Bizler Bolu’daki yetimler, aileleri ve engelli vatandaşlar ile birlikte iftar edebilmek için gönüllülerle birlikte uygun bir mekanda bu programı gerçekleştirerek sizleri bir nebzede olsa mutlu etmek istedik. Gönüllü arkadaşlarımızın büyük özverisi ile bu programı düzenledik." dedi.

Müftülük,-yetim-ve-engelli-vatandaşlarla-iftarda-buluştu01

Tahiroğlu, "Sizlerin yalnız olmadığınızı hissettirmek için şehrimizdeki yaşayan engelli bireyleri ve yetim ailelerini misafir etmek istedik. İl Müftülüğü olarak her zaman sizlerin yanınızdayız ve sizlere hizmet etmek bizlere onur veriyor." diye konuştu.

Program, Tahiroğlu'nun yaptığı duanın ardından sona erdi.

İftar programına İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Bolu Engelli ve Kimsesizler Derneği Başkanı Yüksel Ulaş, Bolu Umut Işığı Derneği Başkanı Sabri Güleç, TDV gönüllüleri, Müftülük personeli ve davetliler katıldı.

Editör: Ammar Esenkal