İskilip İlçe Müftülüğü, yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Vahit Demiral, beraberindeki heyetle birlikte İskilip’teki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseleri ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Din eğitimi ve din hizmeti noktasında Müftülüğün her zaman hizmete hazır ve talip olduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Demiral, "Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesi için bütün kurumlarla birlikte ortak mücadele etmeliyiz." dedi.

Müftü Demiral, İlçe Müftülüğünce sürdürülen gençlik çalışmaları hakkında okul müdürlerine bilgi verdi.

Ziyaretlerde okul müdürleri ile din ve değerler eğitimi konularında istişareler yapıldı.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden okul müdürleri, destekleri için İlçe Müftüsü Demiral ve ekibine teşekkür ettiler.

Proje imam hatip ortaokuluna ziyaret

Öte yandan Sungurlu İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Sungurlu Şehit Yavuz Selim Karaman Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek hafızlık öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilere hafızlığın önemini anlatan Müftü Köksal, "Hafızlık, Allah'ın yeryüzünde bir insana verebileceği en büyük şereftir. Hafızlık insanın aklını, kalbini, sinesini canlı, yürüyen bir Mushaf’a dönüştürmektir. Hafızların kalbi, Allah'ın vahyinin nakşedildiği kalplerdir." ifadelerine yer verdi.

Ziyarette öğretmen ve Kur'an kursu öğreticileriyle istişarelerde bulunuldu.

Editör: Mehmet Çalışkan