Manisa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kolları iş birliğinde başlatılan “İlmek İlmek İyilik’’ projesi kapsamında, çoğunluğu gençler ve ev hanımlarından oluşan gönüllüler tarafından örülen atkı, bere ve eldivenler, Hakkari’deki çocuklara gönderildi.

Bölgedeki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek amacıyla gönüllüler tarafından hazırlanan el işleri, Manisa İl Müftülüğünde gönüllüler tarafından özenle paketlendi.

İyilik hareketine destek veren gönüllülere teşekkür eden Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, "İlmek ilmek iyilik projesi ile Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kollarımız, Türkiye Diyanet Vakfımızca Manisa'nın kardeş şehri olarak belirlenen Hakkari'ye ulaştırılmak üzere atkı, bere ve eldiven hazırladılar. Bunun yanında çocuk ve bebek malzemeleri hazırlandı. Beş binin üzerindeki malzemeler din görevlilerimizin, müftülüklerimizin katkısıyla ve Kadın Kollarımızın organizasyonuyla, hayırsever Manisalıların, hayırsever kadınların kalbi iyilik için atan herkesin katkılarıyla birkaç hafta içinde hazırlandı. Hakkari İl Müftülüğü ile temas halindeyiz. Oradaki ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Bizler havaların iyice soğuduğu bu günlerde atkıları, bereleri bir kardeşlik köprüsü olarak Hakkari'deki yoksul vatandaşlarımıza ulaştırmış olacağız." dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Nihal Yavuz ise "İlmek İlmek İyilik projesi Vakfımızın bu aya yönelik projesiydi. Manisa'nın değerli kadınlarından, ilçelerimizden, müftülüklerimizden bu şekilde ilmek ilmek iyilik projesine destek geldi. Satın alınan da oldu, el emekleri de oldu. Kadınlarımızın ördükleri eldiven, atkı ve bereler de var. El emeği göz nuru ürünler paketlendi." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan