Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Akhisar İlçe Müftülüğü gençlere yönelik kamp programı düzenledi.

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ve 4 gün süren kampta sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kamp programı kapsamında gençlerle buluşan İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, bir ülkenin en önemli kazanımlarının gençleri olduğunu belirterek gençlere yönelik yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

İlçe Müftüsü Türkmenoğlu şunları kaydetti:

"Gençlerimizin geleceğe umutla bakan, topluma faydalı bireyler olabilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığımız nezdinde Akhisar İlçe Müftülüğü olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda tatil dönemleri başta olmak üzere fırsat bulduğumuz her dönemde gençlerimizin aktif olarak katılabileceği ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz projeler geliştiriyoruz. Ara Dönem Tatil Kampı da bunlardan birisi. Verimli bir şekilde geçirmiş olduğumuz bu kampa katılan tüm gençlerimize ve emek veren din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Ne yapılsa gençliğe değer. İyi ki varsınız."

Editör: Mehmet Çalışkan