Diyanet İşleri Bakanlığımızca Ülke genelinde düzenlenen Ramazan Buluşmaları kapsamında Kilis'e gelen Başkanlık Müşaviri Mehmet Bilgin, BaşMüfettiş Bilal Öztürk ve Müfettiş Yasir Çavuşoğlu Hacı Hasan Emine Arslan 4-6 Yaş ve Yetişkin Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Miniklerle sohbet eden Bilgin ve Öztürk, tekne orucu tutan ve öğle vakti iftar eden çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Kur'an Kursunda yetişkin Kur'an Kursu öğrencilerini de ziyaret eden Müşavir Bilgin ve Başmüfettiş Öztürk, Ramazan ayının fazileti konusuna değinerek öğrencilerin Ramazan ayını tebrik etti.

Kur'an Kursu ziyaretine İl Müftüsü Alettin Bozkurt, İl Müftü Yardımcısı Tuba Altuncu ve TDV Kadın Kolları Kilis Şubesi Sorumlusu Şeyma İslamoğlu da iştirak etti.

Ziyaretin ardından Müftülük binasına geçen heyet İl Müftüsü Alettin Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İl Müftü yardımcıları Dr. Abdulhekim Öz, Cemil Demir, Hasari Altunova ve Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ahmet Demir de hazır bulundu.

Öte yandan Başkanlık Müşaviri Mehmet Bilgin, "Ramazan Buluşmaları" kapsamında Merkez Hacı Mustafa Cümbüş Camii'nde "Ramazan ve Ahiret Bilinci" konulu vaaz-irşat faaliyetinde bulundu.

Bilgin, 2016 yılında Suriye'nin Kuzeyinden atılan Roketli saldırıda 3 çocuğu şehit olan Suriye asıllı Fatma Cüneyd'i ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim ve seccade takdim edip taziyelerini iletti.

Editör: Mehmet Öztürk