İl Müftülüğü toplantı salonunda, 29 Haziran 2018 Cuma günü yapılan törende, Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, insanlara hizmet verirken gerekli olan donanımı ve alt yapıyı oluşturmak için gerçekleştirilen böyle güzel bir kursa katılımlarından dolayı kursiyerlere teşekkür ederek sözlerine başladı.

Toplumun her kesimine devletin, kurumların verdiği hizmetlerden faydalanma adına dezavantajlı durumda olan insanların da avantajlı duruma gelmelerini sağlamak amacıyla birtakım çalışmalar yaptıklarını söyleyerek:

“Diyanet İşleri Başkanlığımız, İl ve İlçe müftülüklerinde engelliler koordinatörlüklerini kurdu elhamdülillah. Sadece bu kurslarımızda değil, engelli kardeşlerimizle ilgili diğer bütün çalışmaları İl Müftülüğümüz adına koordine eden arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.” Dedi.

İl Müftüsü Güven, konuşmasının ardından kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti. Daha sonra da yine kursiyerlere, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları tarafından hazırlanan kitap seti hediye edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan