Kahramanmaraş Müftülüğü il genelinde engelli vatandaşlara yönelik yürütülen hizmetleri değerlendirmek amacıyla istişare toplantısı düzenledi.

İl Müftüsü Celal Sürgeç başkanlığında düzenlenen toplantıya, “Engelli Koordinatörü” olarak görev yapan personel katıldı.

Aynı zamanda tanışma ve kaynaşmanın da hedeflendiği toplantıda, 2018 yılı faaliyetlerine ait raporlar değerlendirildi, 2019 yılında yapılması planlanan faaliyetlerin yol haritası çıkarılarak proje ve teklifler sunuldu.

Öte yandan engelli koordinatörlüğü ile diğer koordinatörlüklerin iş birliği halinde çalışmasının önemi üzerinde durulan toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Belediyeler ve diğer kamu kuruluşlarıyla birlikte yapılabilecek faaliyetler üzerinde duruldu.

Toplantıda koordinatörlere hitap eden İl Müftüsü Celal Sürgeç, “Engelliler bizim için çok önemlidir. Engelli vatandaşlarımız için ne yaparsak faydalı olabiliriz diye düşünmeli ve onlara yardımcı ve faydalı olabilmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışmalıyız. Bizim işimiz sadece namaz kıldırmak Kur’an öğretmek değildir, olmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan