“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İskenderun Belediyesi İskenderun’da görev yapan din görevlilerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programında din görevlileri ile bir araya gelen Kaymakam İskenderun Yönden, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Camilerimiz buluşma, konuşma, kaynaşma, bütünleşme, sevinç ve kederlerimizi paylaşma ve manevi huzur mekânlarımızdır. Belediye olarak camilerin ve ibadethanelerin genel temizliğini rutin olarak yapmaya devam ediyoruz. Müftülük hizmetlerine Belediyemizin imkânları ölçüsünde destek oluyoruz. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İskenderun Kaymakamı ve İskenderun İlçe Müftüsü ile birlikte Belediyemizin Sosyal Tesisi’nde din görevlilerimiz ile kahvaltı programında bir araya geldik. Din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

İlçe Müftüsü Osman Şekerci ise şöyle konuştu:

“Bizler din gönüllüsüyüz. İnsanların doğumundan ölümüne kadar, mutlu anında, acı anında, sünnetinde, düğününde, dükkânının açılışında, davetinde yani hayatın her alanında din gönüllüleri olarak bizler varız. Din görevlisi olarak anıldığımız unvanımızı bizler din gönüllüsü olarak görüyoruz. Din gönüllüleri olarak İskenderun’a manevi boyut ile çalışıyor ve özveri ile gayret ediyoruz.”

İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisi’nde düzenlenen kahvaltı programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Belediye ve Müftülük personeli, Emekli Müftü Remzi Yavuz ve din görevlileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan