Diyanet dergilerinin daha büyük kesimlere yayılması, ulaşması, bu dergilerdeki yazılarla halkın, esnafın ve vatandaşın buluşturulması amacıyla Hanak İlçe Müftülüğünce çalışma başlatıldı.

Hanak Diyanet Dergi Tanıtım 22

Hanak İlçe Müftüsü Eyüp Kalkan, yaptığı açıklamada "Başkanlığımız, çok kaliteli dergiler çıkarmaktadır. Her yaştan insana hitap eden Diyanet dergileri, alanında uzman hocalarımız tarafından kaleme alınmaktadır. Cim Dergisi 4-6 yaşındaki yavrularımıza, Çocuk Dergisi 7-14 yaşındaki yavrularımıza, Geçerken Dergisi 15-30 yaşındaki gençlere, Aile Dergisi aileye, Aylık Dergi orta yaş ve yetişkinlere hitap etmektedir.

Her konuda olduğu gibi dergi aboneliği konusunda da bizlerden desteğini esirgemeyen Hanak İlçe Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu başta olmak üzere, kurum amirlerimize, öğretmenlerimize, personelimize, esnaf ve vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığında çalışan bizler hem bu dergileri okumalı hem de bu dergileri halkımızla buluşturmalıyız. Bu konuda Hanak İlçe Müftülüğü olarak, üzerimize düşen gayreti tüm personelimiz ile gösteriyoruz. Amacımız, halkımızın doğru, sağlam ve sahih bilgiler ile buluşturulması, batıl, hurafe ve doğru olmayan bilgilerden uzaklaştırılmasıdır. 2024 yılı Diyanet dergi abonelikleri için vatandaşlarımız İl ve İlçe Müftülüklerimize, din görevlilerimize ve Kur’an kursu öğreticilerimize başvurabilirler." şeklinde bilgilendirmede bulundu.

Hanak Diyanet Dergi Tanıtım 33

Editör: Ömer Ceylan