Hacı Sait Camii toplantı salonunda yazılı usulde erkek ve kız çocukları için ayrı kategorilerde düzenlenen bilgi yarışmasına, kendi Kur’an Kurslarında yapılan yarışma sonucu birinci olan kursiyerler katıldı.

Verilen süre bitiminde jüri heyetince yapılan değerlendirme neticesinde erkek öğrenciler kategorisinde; Hacı Hüseyin Çatal Camii Kur’an Kursu öğrencisi Ramazan Akan’ın birinci olurken, Hacı Cemil Onay Camii Kur’an Kursu öğrencisi Bahadır Cömert Tatlı ikinci, Yeni Mahalle Camii Kur’an Kursu öğrencisi Habil Kuş ise üçüncü oldu.

Kız öğrenciler kategorisinde ise; Hacı Cemil Onay Camii Kur’an Kursu öğrencisi Sevval Taş birinci, Yukarı Merzan Kur’an Kursu öğrencisi Ayşe Azad ikinci ve Halife Derviş Camii Kur’an Kursu öğrencisi Elanur Sönmez üçüncü oldu.

Sonuçların açıklanmasının ardından jüri heyeti başkanı İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube müdürü Şaban Güldal katılımcı öğrencilere; önemli olanın yarışmalara katılmak olduğunu, kendi nazarlarında yarışmaya katılan herkesin birinciliği hak ettiğini, ancak kural gereği sıralama yapmak mecburiyetinde olduklarını, sıralamanın da küçük farklarla oluştuğunu ve sıralamadan dolayı kimsenin üzülmemesi gerektiğini söyledi.

Yarışmaya katılan öğrencilere değişik hediyeler verildikten sonra program sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan