Yüksekova İlçe Müftülüğünce düzenlenen programda Vali Çelik öğrencilerin okuduğu aşr-ı şerifleri dinledi. Onlarla çeşitli konularda hasbihal ederek sorularını yanıtladı.

Teknolojiden bilgi kaynağı olarak faydalanma, sosyal medya bağımlılığından uzaklaşma ve disiplinli çalışma ahlakı gibi konularda öğrencilere tavsiyeler veren Vali Çelik, "Öncelikli hedefiniz iyi bir insan olma yolunda çaba harcamak olsun." dedi.

Vali Çelik Kur'an Kursu Öğrencileriyle Buluştu 11

Program sonrasında gazetecilere açıklama yapan Vali Çelik, "Gözlerinde iyilik var, güzellik var, onların o iyiliği ve sevgisi inşallah hep yarınlarımızın umutları olacak. Ülkemizin, şehrimizin, Yüksekova'mızın güzelliklerle buluşmasına vesile olacaklardır." diye konuştu.

Mayıs ayı sonunda öğrencileri İstanbul gezisine götürme sözü verdiğini belirten Vali Çelik, kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kurstan ayrıldı.

Vali Çelik Kur'an Kursu Öğrencileriyle Buluştu 33

Programa Vali Çelik ile birlikte Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Yüksekova Müftüsü Mahmut Sevük, ilçe protokolü, Kur'an kursu hocaları ve hafızlık kursunda öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Editör: Ömer Ceylan