Hakkari Müftülüğü "Gençliğe Değer Projesi” kapsamında din görevlileri ve ailelerine yönelik "madde bağımlılığı, ergenlik ve engellilik" konularına dair sunumların yapıldığı bir program düzenledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Faruk Gürbüz, "Gençliğe Değer Projesi” kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Müftü Gürbüz, din görevlilerinden görev yerlerindeki gençlerle ilgilenmelerini, onlara yönelik programlar düzenlemelerini; gençlerin ahlaklı, kültürlü, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişebilmeleri için üzerlerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirmelerini istedi.

Müftü Gürbüz'ün konuşmasının ardından, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görevli Eyüp Güldal ile Muhsin Orhan tarafından "Madde Bağımlılığı", "Ergenlik Dönemi" ve "Engellilik" konuları ile ilgili sunumlar yapıldı.

Program dilek ve temennilerin alınması ile tamamlandı.

Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa İl Müftüsü Faruk Gürbüz, şube müdürleri, vaizler, müftülük personeli ve din görevlileri ile aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan