Hakkari İl Müftülüğü, İl merkezi ile köylerde görev yapan din görevlilerine yönelik ziyaretler düzenliyor.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, din görevlileri tarafından yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor.

Ziyaretlerde cami görevlileri ve vatandaşlarla bir araya gelen İl Müftüsü Fakirullahoğlu; yapılan hizmetler, yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları, vatandaşların hizmet ve faaliyetlerden duyduğu memnuniyet ile talepleri hakkında görüş alış verişinde bulunuyor.

Ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan Müftü Fakirullahoğlu, "Hakkari'de göreve başladığım günden itibaren fırsat buldukça merkez mahalleler ile köy ve mezralara ziyaretler gerçekleştiriyorum. Buralarda çalışan din görevlilerimize rehberlik etmenin yanında yapılan hizmetleri yerinde görmek ve ihtiyaçları tespit etmek, vatandaşların cami ve Kur'an kursu hizmetleri ile irşat faaliyetlerinden en yüksek derecede istifade etmelerini sağlamak için gerekli ortamı oluşturmak öncelikli görevimizdir." dedi.

Merkez, köy ve mezralarda mevcut şartlarda hizmetin en iyisinin verilmeye çalışıldığının altını çizen Fakirullahoğlu, "Ancak vatandaşlarımıza ne kadar hizmet etsek yine azdır ve hizmette sınır yoktur şiarıyla hizmet vermeye gayret göstereceğiz. Halka hizmetin en kalitelisini sunmak için Müftülüğümüzün her kademesinde çalışan personellerimiz ile halkımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Bu konuda her kesiminden gerekli desteği göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan