Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Afrika üzerine çalışmalar yürüten uzmanlar, kıtaya yapılacak yardımlarda gönüllüler ve medyaya kullanacakları dile dikkat etmeleri uyarısında bulundu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kenya'da ihtiyaç sahibi 1650 aileye gıda yardımında bulundu.

Filistin

Gazze Şeridi'ne yardım taşıyan uçakların havadan indirdiği insani yardım kutularının paraşütlerinin açılmaması ve bölgede yardım bekleyen Filistinlilerin üzerine düşmesi sonucu...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan ayı öncesinde Arnavutluk'ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Adana Müftülüğü

Adana İnce Camii görevlileri öncülüğünde bir araya gelen hayırseverler, Adıyaman'da evleri hasar alan ve maddi durumu nedeniyle evlenmekte zorlanan genç...

Aksaray Müftülüğü

Aksaray'da yaşayan şehit ailesi Yusuf Dağ ve eşi Meryem Dağ, yapımı devam eden Kanalboyu Nur Camii inşaatına destek oldu.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfı, Özbekistan’da ihtiyaç sahibi 800 aileye gıda yardımında bulundu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bahçelievler İlçe Müftülüğü ve TDV Bahçelievler Şubesi, Almanya Iserlohn Gönüllüleri ve Yardımseverleri Derneğinden gelen bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Filistin

Türkiye'nin, katil İsrail'in saldırıları ve işgali altındaki Gazze Şeridi'ne en fazla yardım ulaştıran üçüncü ülke olduğu bildirildi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları organizesinde 5 bin İdlibli yetim için yardım gönderildi.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli'nde şehit annesi Hasibe Nair, bir aylık gelirini inşası devam eden Kur’an Kursu için bağışladı.

Filistin

İsrail ordusunun, Gazze kentinde yardım bekleyen Filistinlilere düzenlediği saldırıda ölü sayısı 112'ye yükseldi.