Kırklareli Müftülüğü tarafından hayırseverlerin desteği ile Kırklareli Merkez Kocahıdır Mahallesi’nde inşa edilecek Kur’an Kursu için Şehit Annesi Hasibe Nair bir maaşını bağışladı.

2016 yılında şehit olan oğlu Fatih Nair adına bağışta bulunan Hasibe Nair, "Evladım bu ülkenin geleceği için görev yapmakta iken canını feda ederek şehit olarak bana şehit annesi onurunu yaşattı. Onun ve tüm şehitlerimizin emaneti bu cennet vatanın geleceği olan evlatlarımızın güzel ahlak ve dini  değerleri öğrenerek yetişmesi beni ziyadesiyle memnun edecektir. Bu bağışım miktar olarak çok değil ama Şehidimin emaneti cennet vatanımız için büyük anlam ifade ediyor." dedi.

TDV Kırklareli Şube Başkanı olarak bağışı kabul eden İl Müftüsü Yusuf Eviş ise yaptığı açıklamada "Hali hazırda bulunduğu mahallede büyük bir eksiklik ve acil ihtiyaç olarak görerek hayırsever vatandaşımız Semiha Yarım’ın bağışladığı arsa üzerine başlattığımız Kur’an Kursu inşaatının yine hayırseverlerin bağışı ile tamamlanacağı konusunda hiç şüphemiz yoktur. Ancak bugün şahit olduğumuz bu bağış ise çok daha büyük anlamlar ifade etmektedir. Şehidimizin bizlere emaneti Hasibe annemiz bizlere bir kez daha göstermiştir ki bu vatanın hayrına olan hangi iş olsa yüreği kocaman annelerimiz can paresini de feda eder, malını da. Bu vesileyle şehidimiz Fatih Nair’e Allah’tan rahmet diliyor, Hasibe annemize ve şehidimizin emaneti yakınlarına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. TDV adına kabul ettiğimiz bu bağışın Allah katında makbul olmasını da Yüce Rabbimden diliyorum." diye konuştu.

Şehit Annesinden Kur'an Kursuna Anlamlı Yardım 2

Editör: Ömer Ceylan