Vekalet Haberleri

vekalet haberleri ve güncel vekalet gelişmeleri, vekalet ile ilgili tüm video, vekalet fotoğrafları ve vekalet haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV organizasyonunda Diyarbakır'da kesimi yapılan kurbanlıkların etleri deprem bölgelerine gönderiliyor.

DİTİB

T.C. Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, kurban vekaletini DİTİB’e vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, TDV 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek olarak kurban bağışı çağrısında bulundu.

Japonya

Türkmenistan Cumhuriyeti’nin Tokyo Büyükelçisi Atadurdy Bayramov, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na verdi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı "Bir Kurban Bir Kur’an" projesi kapsamında vekaletle kurban bağışından bulunan hayırseverler, ihtiyaç sahiplerine Kur’an-ı Kerim de hediye...

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve din görevlileri, kurban vekaletlerini TDV Edirne Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek...

Bartın Müftülüğü

Bartın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesince vatandaşların kurban vekaletlerini rahatlıkla verebilmeleri amacıyla "Kurban Bağış Standı" açıldı.

Rize Müftülüğü

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesine verdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Denizli Müftülüğü

Denizli Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, kurban vekaletini TDV Acıpayam Şubesi’ne vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.