Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şırnak Müftülüğü

Şırnak Cizre İlçe Müftülüğüne bağlı Cahfer-i Sadık Yatılı Kur'an Kursunda 3 öğrenci 3 ayda hafız oldu.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak Beytüşşebap İlçe Müftülüğü ve Hafızlık Kur'an Kursu'nun temeli dualarla atıldı.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak İl Müftülüğüne bağlı Mehmet Emin Acar Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi gören Esra Ergin, hafızlığını 7 ay gibi...

Şırnak Müftülüğü

Şırnak İl Müftülüğüne bağlı Menzil Camii Kur'an Kursu öğrencileri için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

GÜNDEM

Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK'yla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gaffar Mayik, Serkan Ölmez, Özcan İlhan...

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Şırnak ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Şırnak Müftülüğü

Şırnak İl Müftülüğü tarafından "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla Şırnak Özel Eğitim Anaokulu ziyaret edildi.

GÜNDEM

Şırnak'ta 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda 3 asker şehit oldu.

DİYANET HABER

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan tarihi Ulu Camii ile Kırmızı Medresesi dualarla açıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Şırnak ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Şırnak Müftülüğü

Şırnak’ta depremzede çocuklar için başlatılan "Oyuncak Kardeşliği" kampanyası kapsamında toplanan oyuncaklar Kahramanmaraş'a gönderildi.