Sergi Haberleri

sergi haberleri ve güncel sergi gelişmeleri, sergi ile ilgili tüm video, sergi fotoğrafları ve sergi haberleri Diyanet Haber sitemizde


KÜLTÜR - SANAT

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de hat, ebru, tezhip, kat'ı ve minyatür sanatlarından eserlerin yer aldığı Türk Sanatları Sergisi ziyarete açıldı.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Tarih Şuuru ve Vatan Sevgisi" temalı program ve madalya sergisi düzenlendi.

DÜNYA

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE), Bosna Hersekli hattat Abdulhak Hadzimejlic'in eserlerinden oluşan hat sergisi açıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Erzurum'da ramazana özel aralarında 14. yüzyıla ait eserlerin yer aldığı yazma eserler sergisi izlenime sunuldu.

KÜLTÜR - SANAT

Mekke-i Mükerreme, Medine-i Münevvere ve Kudüs-ü Şerif'teki üç mescidin fotoğraflarından hazırlanan "Üç Harem-i Şerif Sergisi" Esenler'de açıldı.

KÜLTÜR - SANAT

"Surre Alayları: İstanbul'dan Haremeyn'e Kutsal Yolculuk" sergisi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde (TİEM) ziyarete açıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Seçkisinde 49 hüsnühat eserinin yer aldığı ve farklı disiplinleri buluşturan "Geçmişin İzinde Hat Sergisi", ramazan sonuna kadar Galeri Eyüpsultan'da sanatseverleri...

DİYANET HABER

Ramazan ayının yaklaşması sebebiyle Topkapı Sarayı içerisindeki Mukaddes Emanetler Dairesi'nde sergilenen eserlerde detaylı temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Hattat Mehmet Arif Vural'ın hazırladığı "Kur'ani Damlalar" başlıklı hüsn-i hat sergisi, Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT

Adıyaman Kahta Müftülüğü organizesinde Gazze yararına açılan özel sanat sergisi, sanatseverlerle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT

İstanbul'da Din Görevlisi Muhammed Hamdi Kasapoğlu'nun eserlerinden oluşan "Vahyin Mübarek Kıldığı Özgür Belde Kudüs" isimli sergi açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü Müftü Ömer Faruk Bilgili Diyanet Gençlik Merkezi'nde "Ebru Sergisi" açıldı.