Sabah namazı Haberleri

sabah namazı haberleri ve güncel sabah namazı gelişmeleri, sabah namazı ile ilgili tüm video, sabah namazı fotoğrafları ve sabah namazı haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’ndeki sabah namazında vatandaşlarla bir araya geldi.

ALİ ERBAŞ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehadete kavuşan Mehmetçikler için 90 bin camide sabah namazında dua edildi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Osmancık İlçe Müftülüğünce Kevser Ali Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehitler için yurt genelinde sabah namazı buluşmaları düzenlenerek dua edileceğini bildirdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen sabah namazı buluşmaları sürüyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa'da sabah namazı sonrası şehit Mehmetçikler için dua etti.

DİYANET HABER

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için sabah namazında dua edildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehitlerimiz için rahmet dileyerek sabah namazından sonra tüm camilerde dua edileceğini duyurdu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü tarafından "Ailece Sabah Namazında Buluşuyoruz" temalı program gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Hendek İlçe Müftülüğü organizasyonunda Dereboğazı Camii'nde öğrenciler güne sabah namazıyla başlıyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa’nın Colmar şehrinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Colmar tarafından düzenlenen “Sabah...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durmasının Müslümanların birliğine ve beraberliğine bağlı olduğunu belirterek, "Kanın durması,...