Onarım Haberleri

onarım haberleri ve güncel onarım gelişmeleri, onarım ile ilgili tüm video, onarım fotoğrafları ve onarım haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Temelden uca 117 santimetrelik eğime sahip Sivas'taki Selçuklu dönemi eserlerinden tarihi Ulu Cami'de kapsamlı onarım yapılacak.

DİYANET HABER

Mimar Sinan'ın "ustalık eseri" Edirne'deki Selimiye Camii'nde devam eden kapsamlı onarım çerçevesinde onarımdan geçen 4 minareden 3'ündeki işlemler bitirildi.

DEPREM

Vakıflar Bölge Müdür Vekili Osman Güneren, 6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan veya hasar gören vakıf eserlerinin restorasyon çalışmalarının 2025'te tamamlanmasını...

Sivas Müftülüğü

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan ve yaklaşık 9 yıldır onarımda olan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası yeniden ibadete...

DÜNYA

Vakıflar Genel Müdürlüğünce onarılan Kosova’nın başkenti Priştine’deki Osmanlı döneminden kalma Emir Alaaddin Camii törenle ibadete açıldı.

DİYANET HABER

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan ve 21 Ağustos 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle cami statüsüne çevrilen İstanbul'daki...

DİYANET HABER

İstanbul'da, Vakıflar Genel Müdürlüğünce onarımı tamamlanan 33 eser, yeniden hizmete alınacak.

DİYANET HABER

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen onarım çalışmaları tamamlandı.

DİYANET HABER

Iğdır'da gönüllü gençler ile eğitmenler, "Restore Edilmemiş Cami Kalmasın Projesi" çerçevesinde kentteki camilerin zarar gören ve silinen süslemelerini onarıyor.

DİYANET HABER

Hatay'da, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar alan ve gerçekleştirilen onarım sonrası ibadete açılan Hünkar Mescidi'nde cuma namazı kılındı.

DİYANET HABER

Ayasofya-i Kebir Camii'nde onarım ve koruma çalışmaları kapsamında II. Beyazıt Minaresi'nin sökümü gerçekleştirildi.

DİYANET HABER

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hafif hasar gören Dört Ayaklı Minare'de onarım çalışmalarına başlandı.