Onarım Haberleri

onarım haberleri ve güncel onarım gelişmeleri, onarım ile ilgili tüm video, onarım fotoğrafları ve onarım haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Şanlıurfa'da 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hasar alan Ulu Cami'nin onarımı sürüyor. Cami onarım tamamlandıktan sonra yeniden ibadete açılacak.

DİYANET HABER

Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camisi'nde onarım çalışmaları iç ve dış mekanda eş zamanlı devam ediyor.

DİYANET HABER

Yalova'da 1908 yılında yapılan ve Türkiye'nin en küçük mescitlerinden biri olan Hacı Muratlar Mescidi, yapılan onarımın ardından törenle ibadete açıldı.

DEPREM

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde hasar gören camilerden 580'i devlet ve millet desteğiyle onarıldı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ağır hasar alan kentin simge yapılardan 5 asırlık Ulu Cami onarıılyor.

DİYANET HABER

"Peygamberler şehri" olarak da adlandırılan Şanlıurfa'da depremlerde hasar gören camilerde onarım devam ediyor.

DİYANET HABER

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 6 Şubat'taki depremlerde az hasar alan 52 cami gerekli bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı.

DİYANET HABER

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde restorasyonu tamamlanan 220 yıllık Yakup Bey Camisi, cuma namazıyla yeniden cemaatine kavuştu.

DİYANET HABER

Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki 220 yıllık tarihi Yakup Bey Camii, onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından cemaatiyle buluşacak.

DİYANET HABER

Türkiye'nin Osmanlı döneminden kalma en küçük ibadethanelerinden olan Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hacı Muratlar Mescidi'nin, yanındaki anıt ağaçla geleceğe taşınması için...

DİYANET HABER

Edirne'de Tunca Nehri kenarındaki 545 yıllık Evliya Kasımpaşa Camii'nde gelecek ay yenileme çalışmalarına başlanacak.

DEPREM

Depremlerde gördüğü hasarın ardından ibadete kapatılan Kahramanmaraş'ın simgelerinden Abdülhamit Han Camii'nde başlatılan onarım çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.