Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale haberleri ve güncel Kırıkkale gelişmeleri, Kırıkkale ile ilgili tüm video, Kırıkkale fotoğrafları ve Kırıkkale haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Kırıkkale'de "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan çocuklar ödüllendirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kırıkkale İl Müftülüğü koordinesinde hayır sahiplerinin desteğiyle Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursunda hazırlanan "Huzur Terapi ve Okuma Salonu" açıldı.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle engelli bireylere yönelik bir çok etkinlik düzenliyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale Final okullarında eğitim gören öğrenciler, Nur Camii ve Külliyesini ziyaret etti.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Nokta Camii 4-6 yaş Kur’an Kursunda öğrencilere yönelik "Ailem Sınıfımda, Etkinlikler Harika" projesi kapsamında etkinlikler düzenleniyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından "Büyüğüne Hürmet Ömrüne Bereket" temasıyla yürütülen Maneviyat Köprüsü Projesi Kapsamında...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kırıkkale’de yapımı tamamlanan İslami Değerler Külliyesi’nin açılışında “Çocuklarımızı, gençlerimizi Kur’an’a göre yetiştirmemiz lazım”...

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...