Kilis Haberleri

kilis haberleri ve güncel kilis gelişmeleri, kilis ile ilgili tüm video, kilis fotoğrafları ve kilis haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftü yardımcıları Cengiz Çolak ve Recep Çarpar, kurban vekaletlerini TDV'ye emanet ederek organizasyona destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Kilis'te, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gönüllüleri, Kilis'te ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek vatandaşlara yönelik "Hac Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kilis ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kilis ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kilis Müftülüğü

Kilis Müftülüğüne bağlı Mehmet Emine Cabir 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi hazırlayarak paylaşmayı öğrendi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesi organizasyonuyla hafızlık eğitimi gören öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kilis Müftülüğü

Kilis'te depremlerde hasar alan Çekmeceli Camii yakınında kurulan çadır mescitte çocuklara yönelik "Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Kilis Müftülüğü

Kilis Müftülüğünce KYK yurtlarında kalan depremzede vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi.