Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bayram Gazetesi

Prof. Dr. M. Hüsrev SUBAŞI Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi

Ramazan

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesince Ramazan Bayramı dolayısıyla yardıma muhtaç çocuklara ve gençlere giyim kartı dağıtımı yapıldı.

GÜNDEM

İstanbul'da, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" kapsamında otizmli bireylerin ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması ve herkesle eşit derecede toplumsal kabulünün...

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğü tarafından çocuklara yönelik "Ramazan Şenliği" etkinliği düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğünün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yetimler bir araya geldi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camii’nde hutbe irad etti, ardından Cuma...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

DİYANET HABER

Üsküdar Ferah Merkez Camii'nde 8 yıldır yürütülen "Anne çocuk el ele haydi mukabeleye" projesiyle onlarca çocuğun katılımıyla mukabele geleneği yaşatılıyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kartal İlçe Müftülüğü üniversite ve orta öğretimde okuyan öğrencilere yönelik iftar programı düzenliyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kartal İlçe Müftülüğünce 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle huzurevi sakinlerine yönelik “Büyüklere vefa ziyareti” gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar’da "Çanakkale Zaferinin Hatırlattıkları" konulu konferansta konuşan Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, geçmişini bilmeyenlerin geleceğine yön veremeyeceğini ifade etti.