Kartal İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce üniversite ve ortaöğretimde okuyan öğrencilere yönelik farklı camilerde iftar programı gerçekleştiriliyor.

Kartal Soğanlık Ulu Camii Konferans Salonunda düzenlenen programa Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, İmam hatip okulu müdürleri, üniversite ve ortaöğretimde okuyan 350 öğrenci katıldı.

İftar öncesi konuşma gerçekleştiren İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, gençlikte yapılan ibadetin önemine değinerek "Her yaşın ayrı bir güzelliği, ayrı bir sorumluluğu vardır. Ömür bize verilmiş bir emanettir, bir sermayedir. Bu emaneti, bu sermayeyi, en güzel şekilde sarf etmeliyiz. Gençlerimizin Dini değerlerle yetiştirilmesi, yarınlara güvenle bakmamızı, güçlü ve sağlam bir toplum olmamızı sağlayacaktır." dedi.

Müftü Öztürk, iftar programına katılan Kaymakam Edip Çakıcıya, okul müdürlerine,üniversite gençlerine, orta öğretim öğrencilerine ve programda emeği geçen gençlik koordinatörlüğü ekibine, dernek yönetimine ile hayırseverlere teşekkür etti.

Editör: Mehmet Öztürk