Hac Haberleri

hac haberleri ve güncel hac gelişmeleri, hac ile ilgili tüm video, hac fotoğrafları ve hac haberleri Diyanet Haber sitemizde


#KEŞFET

Keffâret ne anlama gelmektedir? Keffaret çeşitleri nelerdir? Oruç keffareti ne demektir? Zıhar keffaretinin şartları nelerdir?

DİYANET HABER

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İbn Haldun Üniversitesi iş birliğinde "Hac ve Umre Fonu Çalıştayı" gerçekleştirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 hac dönemine ilişkin, “Nüfusumuz 86 milyon olduğu için bizim de 86 bin...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’na "En Etkin Ülke"...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye için 83 bin 430 olarak belirlenen hac kontenjanının artırılması talebinde bulunduklarını bildirdi.

Kıbrıs

KKTC Din İşleri Başkanlığı ve Lefkoşa Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği hac farizasını yerine getiren vatandaşları buluşturdu.

DUYURULAR

2024 Yılı Hac Organiasyonunda kafilelerde görev alacak din görevlileri ve kadın irşat görevlilerinin mülakat sonuçları belli oldu.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Dr. Tevfik er-Rabia ile 2024 yılı Hac...

DİYANET HABER

"Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Türk vatandaşı olanların hacca gelmesini yasaklayacak." iddiasının doğru olmadığı açıklandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana İl Müftülüğü ev sahipliğinde 2024 yılı Hac organizasyonunda görev alacak din görevlisi ve kadın irşat görevlilerinin mülakatı gerçekleştirildi.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2024 yılı hac organizasyonunda sağlık personeli olarak görev almak üzere gerçekleştirilen test sınavı sonuçları açıklandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul'da Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu'nda görev almak isteyen personele yönelik mülakat yapıldı.