Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi yakın zamanda evi yanan aileye destek oldu.

Kars Müftülüğü

Karslı hayırsever İş İnsanı İsmail Yenitürk Filistin-Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesine 120.000 TL bağışta bulundu.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, işgalci İsrail'in Filistin'de devam eden zulmüne dikkat çekerek sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı Tutak İlçe Müftülüğüne bağlı Şehit Sezai Atabey 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Gönül Bahçesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri,...

Mersin Müftülüğü

Mersin Erdemli İlçe Müftülüğüne bağlı Kumkuyu Mahallesi Canan Kapar 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ilçesindeki Zekeriya Tanrıverdi Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri, Filistin'e destek amacıyla fitre, zekat ve bağış topladı.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu minikleri, harçlıklarıyla Gazzeli kardeşlerine destek oldu.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğüne bağlı Gül Çocuk 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler kumbaralarındaki harçlıklarıyla Filistin’e destek oldu.

Isparta Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Filistin için fitre, zekat ve bağış yardımında bulundu.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından ihtiyaç sahibi engelli bireylere tekerlekli sandalye desteği sağlanıyor.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Bekir ve Ayşe Sarıca Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Filistin'e bağışladı.