Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğünce hayata geçirilen "Bağımlılıkta Farkındalık" projesi kapsamında Senirkent’te Bağımlılıkla Farkındalık Semineri gerçekleştirildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Hediyem Kur’an Olsun projesi kapsamında bu zamana kadar Türkiye ile birlikte...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Şehit Ertuğrul ERVA Spor Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Valiliği ERVA (Erdemlerimizle Varız)  Projesi kapsamında açılan ERVA Spor Okullarını ziyaret etti.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Pınarbaşı İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valiliği ve İl Müftülüğü iş birliğinde hayata geçirilen ERVA (Erdemlerimizle Varız) projesi istişare edildi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğüne bağlı Darusselam 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda "Ramazan Ayının Paylaşan Minikleri" projesi hayata geçirildi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü denetimli serbestlikten yararlanan vatandaşları iftar programında buluşturdu.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale’de Din görevlileri, "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi ziyaret edilen yetim çocuklu ailelere Ramazan sevinci yaşattı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce ilk ve orta okullarda "Eğlenerek Öğreniyorum" projesini hayata geçirdi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlığın “Gençliğe Değer” projesi kapsamında 81 ilde 419 farklı noktada düzenlediği “2024 Yılı...

Bilecik Müftülüğü

Bilecik'te din görevlileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Orhan Çeker, Kur'an ve Sünnet'in ayrıştırılmak istendiğini belirterek bunun bir İslam'ı bozma...