Gönen Gazze Destek ve Yardımlaşma Platformu tarafından, Gönen Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen kampanya kapsamında yaklaşık bir buçuk ay süren hazırlık çalışmalarının ardından Gönen Çarşı Camii önünde Hayır Çarşısı açıldı.
Vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte gönüllüler tarafından hazırlanan el emeği ürünler ve yiyecekler satışa sunuldu. Hayır Çarşısı’ndaki satışlar ve doğrudan yapılan bağışlarla toplam 4 milyon 17 bin 780 TL yardım toplandı.
Toplanan bağışların Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla gerekli işlemler tamamlandı. Yardım tutarının tamamı AFAD’ın resmi yardım hesabına yatırıldı.
Gönen Gazze Destek ve Yardımlaşma Platformu üyeleri, Kaymakam Ahmet Altıntaş’ı ziyaret ederek bağış dekontunu takdim etti.
Platform tarafından yapılan açıklamada, kampanyaya katkı sağlayan vatandaşlara, gönüllülere ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.
Next





