Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, yapımı tamamlanarak hizmete açılan 150 öğrenci kapasiteli Edremit Bölge Yatılı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu, hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Ustaosmanoğlu Kurs Ziyaret 4

Kur'an kursu bünyesinde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen Vali Ustaoğlu ve beraberindeki heyete, İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş tarafından kurs çalışmaları ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Vali Ustaosmanoğlu Kurs Ziyaret 3

Ziyaret kapsamında hafızlık eğitimi alan öğrencilerle de yakından ilgilenen Vali Ustaoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Vali Ustaosmanoğlu Kurs Ziyaret 2

Ziyarette Vali Ustaoğlu'na Edremit Kaymakamı Zafer Engin ve İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar eşlik etti.