Eskişehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eskişehir Şubesi iş birliğinde ortaokul öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İl Müftüsü ve TDV Eskişehir Şube Başkanı Bekir Gerek, İl Müftü yardımcıları Dilaver Şahin, Fatma Adsoy, İsrafil İğde, Odunpazarı Müftüsü Hamdi Uzunharman, Tepebaşı Müftüsü Gafur Yıldırım, okul müdürleri, kur’an kursu öğreticileri, gençlik koordinatörleri, manevi danışmanlar, TDV gençlik kolları üyeleri ile burs verilen öğrenciler katıldı. 

TDV Eskişehir Şubesinin hayırseverlerin desteği ile toplam 460 öğrenciye burs imkanı sağladığını belirten İl Müftüsü Bekir Gerek, "Sevgili gençler; siz bizim gönlümüzün çiçeği milletimizin gülleri ve geleceğimizin teminatısınız. Siz bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Sizleri çok önemsiyor, destekliyor ve bugüne kadar olduğu gibi yanınızda olmaya devam ediyoruz. Sizlerin dünya hayatında, bilgili, becerikli, akademik hayatında başarılı yetişmiş bir insan olarak yetişmeniz için destek olmamızın yanında, diğer taraftan da ahiretimiz adına, milli ve manevi değerlerle dopdolu yetişmiş, alnı secdeli, ağzı oruçlu, dili dualı, gönlünde Allah ve peygamber sevgisi olan bir nesil yetiştirmek istiyoruz." dedi.

Gençlerin taleplerinin de dinlendiği program, öğrencilere kitap hediye edilmesinin ardından son buldu.

Editör: Mehmet Çalışkan