Eskişehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen programda Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) Fatma Haral Efe, TDV gönüllüleri ile bir araya geldi.

Eskişehir Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen programda konuşan İl Müftüsü ve TDV Eskişehir Şubesi Başkanı Bekir Gerek, "Bugün hayatımda en anlamlı günlerden birini yaşıyorum. Sadece amacı Allah rızası için olan, fakirin, fukaranın, yetimin, yoksulun ve Ümmeti Muhammedin gönüllerine dokunmak için bir araya gelen bu kıymetli insanlarla buluşmak ve konuşmak gerçekten çok güzel oldu. Kadın ve Gençlik Kolları yönetimimize ve tüm görevlilerimize teşekkür ederim." dedi.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Uzm. Dr. Dilek Dide Ayyıldız ise "Sizlerle yol arkadaşı olmaktan dolayı çok mutluyum. Böyle bir zamanda hiç tanımadığı insanlar için koşuşturan, alana ve sahaya inerek gayret eden gençlerimizden ve gönüllülerimizden Allah razı olsun, iyi ki varsınız." ifadelerini kaydetti.

TDV KAGEM Fatma Haral Efe de Türkiye Diyanet Vakfının hizmetleri konusunda sunum yaparak gece gündüz demeden, büyük fedakarlıkla insanların iyiliği için koşturan gönüllülere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kadın Kolları Sorumlusu Avukat Başak Atıcı ve Gençlik Kolları Sorumlusu Aslıhan Çoban da yapılan faaliyetlerle ilgili bire sunum gerçekleştirdi.

Editör: Mehmet Çalışkan