Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Elazığ İl Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Ramazan ve İnfak” konulu resim ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni gerçekleştirildi.

Komisyonun değerlendirmeleri sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllerini İl Müftülüğünde düzenlenen törenle aldılar.

“Okuyun, yazın ve çizin”

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya şunları söyledi:

“Böyle güzel bir yarışmaya katılmanız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum.  Millî Eğitim İl Müdürümüzün şahsında, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür yarışmalara katılmak çok önemli. Benim öğrenciliğimde duvar gazetelerimiz vardı ve ben oraya yazı yazardım. O makalem orada durduğu sürece, gazetenin önünden geçerken adımın yazılı olduğu o makaleyi gördükçe mutlu olurdum. Yani insanın böyle bir yapısı var. Dolayısıyla okuyun, yazın ve çizin. İlgi alanınız ne ise onu ihmal etmeyin. Tabi ki Başkanlığımızın böyle bir yarışma yapması hakikaten takdire şayan bir durumdur. Hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya’nın hitabının ardından yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan