Türkiye Diyanet Vakfı eğitim faaliyetleri kapsamında hayırseverlerin destekleriyle toplanan 300 koli kırtasiye malzemesi, İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı görevli ve gönüllüleri tarafından Elazığ'da ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.

Kırklar Mahallesi Konteyner Kent Spor Sahası ve Aşağı Demirtaş Konteyner Kent EBA Destek Noktası'nda gönüllülerle birlikte çocuklara kırtasiye malzemesi hediye eden Elazığ İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şube Başkanı Selami Aydın, salgınla birlikte yardım faaliyetlerinin arttığını belirterek, "Vakfımız çok geniş çerçevede hizmet veren bir kurum. Yurt içinde ve yurt dışında başta insani yardım olmak üzere eğitim alanında da önemli hizmetler yürütüyoruz." dedi.

Konteyner kentlere yardımların süreceğini belirten Aydın, "Bugün burada dağıtımını yaptığımız kırtasiye malzemeleri ile aslında depremzede çocuklarımızın gönüllerine dokunduk. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde desteği olan hayırseverlerimize, görevli ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan