Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

İl ve ilçe müftüleri ile din görevlileri de kurban vekaletlerini TDV'ye emanet ederek, söz konusu kampanyaya destek veriyor.

Bu kapsamda Çorum İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Başkanı Muharrem Biçer, kurban vekaletini TDV'ye verdi.

Merkez Hürriyet Parkı önünde vatandaşların bağışlarını kabul etmek amacıyla açılan TDV Kurban Bağış Standı'nı ziyaret eden İl Müftüsü Biçer, kurban vekaletini TDV görevlilerine emanet etti.

Müftü Biçer, Türkiye Diyanet Vakfının kurban organizasyonunu İslam dininin esaslarına uygun bir şekilde yerine getirdiğini belirterek, “Son derece şeffaf bir şekilde sürdürülen organizasyonda, kurban kesimleri vekalet sahiplerinin isimleri tek tek okunarak bizzat Diyanet İşleri Başkanlığı'mızda görev yapan hocalarımız ve Vakfımızın gönüllüleri nezaretinde yapılmaktadır. Geçtiğimiz yıl Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen 557 bin 311 hisse kurban, yurt içinde il ve ilçeler olmak üzere 430 kesim noktasında, yurt dışında ise 74 ülkenin 308 bölgesinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.” dedi.

Biçer’in vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden TDV Çorum Şube görevlisi, Biçer’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan