Oğuzlar İlçe Müftülüğünce yürütülen "Haydi Çocuklar Teravih Namazına" projesi kapsamında ilçede teravih namazına gelen öğrenciler için Oğuzlar Merkez Yeni Camii'nde tören düzenlendi.

Törene, Oğuzlar İlçe Müftüsü Mücahit Altınsoy, Oğuzlar Karadonlu Camii İmam-Hatibi Yakup Yaman, Karadonlu Camii Müezzin Kayyımı Gençlik Koordinatörü Harun Karabıyık, merkez cami din görevlileri, yarışmanın sponsoru olan hayırsever vatandaş Fatih Bozkurt ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Altınsoy, “Çocuklarımıza namazı, camiyi, cemaati, teravihi sevdirmek ve körpe dimağlarına güzel bir ramazan hatırası yerleştirmek için 'Haydi Çocuklar Teravih Namazına' projesini başlattık. Başta maddi ve manevi katkılarından dolayı Kaymakamımız Muhammed Turan'a, maddi destekçimiz Fatih Bozkurt'a, gençlik koordinatörümüz Harun Karabıyık'a, emeği geçen tüm hocalarımıza ve katılım sağlayan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak imanlı, ihlaslı bir nesil yetiştirmeyi cümlemize nasip eylesin. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için.” dedi.

Programın sonunda Müftü Altınsoy, hayırsever vatandaş Bozkurt’a plaket ve çiçek takdim etti.

Editör: Mehmet Öztürk