"Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Kuruluşunun 177’inci Yıl Dönümü ve Polis Haftası" münasebetiyle Çorum merkez ve ilçelerinde Mevlid-i Şerif programları düzenlendi.

Çorum

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Akşemseddin Camii’nde düzenlenen programa Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Çorum İl Müftü Yardımcısı Fatih Kaya, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunan programda görevleri başında şehit düşen polis teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için dua edildi.

Osmancık

Osmancık Yeni Camii’nde düzenlenen programda şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Oğuzlar

Oğuzlar Merkez Yeni Camii’nde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, Mevlid-i Şerif ile devam etti.

Program İlçe Müftüsü Sinan Eravcı tarafından yapılan dua ile tamamlandı.

Uğurludağ

Uğurludağ İlçe Müftülüğü, "Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Kuruluşunun 177’inci Yıl Dönümü ve Polis Haftası" münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Yeni Camii’de düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Demirel, “Şehitlerimizi unutmadık ve unutmayacağız. Bu mübarek günde bu itibarla bir araya geldik. Onlar için dualar edeceğiz. Şehitlik makamının ne kadar önemli bir makam olduğunu milletçe biliyoruz.” dedi.

Program Müftü Demirel’in yaptığı dua ile sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan