Diyanet İşleri Başkanlığının "Ulu Çınarlar Projesi" kapsamında Canik İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünün organizatörlüğünde her Cuma günü akşam namazından sonra yaşlılarla gençler farklı camilerde buluşturuluyor.

Canik Genç Buluşma 33

Her hafta gençlerle kalp temizliği, günahlardan temizlenme yolu, tevbe vb konuların işlenip sorulu-cevaplı mütalaasının yapıldığı programlarda İlçe Müftüsü Bayram Karar ve her hafta belirlenen  bir Ulu Çınar’dan Genç Fidanlar’a değerlerimizin aktarımı ve tarihi tecrübelerin paylaşımı yapılıyor.

Canik Genç Buluşma 44

Öte yandan Canik İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Samsun Üniversitesi "Peygamberler Hayatı Atölyesi" öğrencileri, Hanife Hanım Kız Kur’an Kursu 7-10 yaş sınıfı öğrencileri ve Canik Diyanet Kız İzcilik öğrencileri Canik İlçe Müftülüğü Diyanet Kız Gençlik Merkezi'nde buluşturuldu.

Canik Genç Buluşma 22

Canik İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanı Ayşe Günal'ın eşliğinde Canik İlçe Müftülüğü Diyanet Kız Gençlik Merkezine gelen Samsun Üniversitesi "Peygamberler Hayatı Atölyesi" öğrencilerine Canik İlçe Müftülüğü ADRB Vaizi Nurhan Öztürk tarafından "İnsanın Yaratılış Gayesi ve Sorumluluk" konulu sohbet yapıldı.

Canik Gençlik 11

İlçe Müftüsü Bayram Karar'ın Hanife Hanım Kız Kur’an Kursu öğrencileri ve Canik Diyanet Kız İzcilik öğrencileriyle yaptığı sorulu-cevaplı hasbihalden sonra Samsun Diyanet İzcilik Lideri Çarşamba İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Harun Hakan Efe tarafından öğrencilere izcilik konusunda bilgi verilip izcilik oyunları oynandı.

Canik Gençlik 22

Program çocuklara ve gençlere yapılan ikramlarla sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan