Yıldırım İlçe Müftülüğü koordinesinde hayırsever iş insanı Şahin Meşe tarafından yaptırılan Zeynep Meşe Kur’an Kursu için açılış töreni düzenlendi.

Törene, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

bursa-kur'an-kursu-açılış-44

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasında Yıldırım İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı maddi ve manevi açıdan ailelerine, ülkemize ve milletimize hayırlı birer evlat olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. İlçemizdeki din hizmetinin kalitesinin arttırılması noktasında her daim varlığını hissettiğimiz hayırseverlerimize ve iş insanı Şahin Meşe’ye teşekkür ediyorum." dedi.

bursa-kur'an-kursu-açılış-33

Protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır tarafından edilen dua ile Zeynep Meşe Kur’an Kursu'nun açılışı gerçekleştirildi.

bursa-kur'an-kursu-açılış-22

Programda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla gönderilen "Teşekkür Belgesi" hayırsever Şahin Meşe’ye takdim edildi.

bursa-kur'an-kursu-açılış-55

Açılışın ardından İl Müftüsü Karabayır ve beraberindekiler, kursu gezerek çocukların ilk ders heyecanına ortak oldu.

Editör: Ömer Ceylan