Bingöl İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bingöl Şubesi ev sahipliğinde "2024 Yılı Zekat-İyilik Buluşmaları" yapıldı.

Bingöl Müftülüğü Konferans Salonu'ndaki "Zekat Bilincinin Artırılması ve İyilik Konferansı"na İl Müftüsü Mustafa Topal, Döner Sermaye Daire Başkanı Ahmet Bulut, daire personeli, ilçe müftüleri ve zekat koordinatörleri katıldı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Topal, "Dünyanın dört bir yanında mağdur, mazlum kardeşlerimiz var. Başkanlığımız organizesinde yürütülen bu kampanyada el ele verirsek güzel şeyler olacağına inanıyorum. İyiliği yer yüzüne yaymak için elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız. Hayra vesile olan hayrı yapmış gibi olur." dedi.

Bingöl Zekat Toplantısı 33

Ardından katılımcılara hitap eden Başkanlık Döner Sermaye Daire Başkanı Ahmet Bulut, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurtiçinde ve yurtdışında yürüttüğü faaliyetleri tanıttı.

Bingöl Zekat Toplantısı 11

Düzenlenen konferansın ardından Daire Başkanı Bulut, ilçe müftüleri ve zekat koordinatörleriyle zekat çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Editör: Ömer Ceylan