Bilecik İl Müftülüğü ile Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği (BİEYDER) tarafından engellilere yönelik “Miraç Kandili” programı düzenlendi.

Bilecik Merkez Hamidiye Camii’nde düzenlenen programda engelli bireylerle bir araya gelen İl Müftüsü Ali Erhun, “Sizin engelli haliniz sizin için zor ama aynı zamanda çok büyük bir sevaba da vesile olacak.  Tabi ki her şey Allah’tandır. Biz buna inanıyoruz. Rabbimizin herkese verdiği faklı bir imtihan var. Bunun çok güzel mükafatı var. Rabbim bizleri cennetiyle şereflendirsin. Şimdiden Miraç Kandiliniz mübarek olsun. Programımıza katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Engelli bireylerin Kur’an’ı Kerim tilavet ettiği program yapılan dua ile tamamlandı.

Program sonrası Diyanet Habere açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Erhun, “Bilecik İl Müftülüğü ve BİEYDER ile beraber bu programı düzenledik. Bazı engelli kardeşlerimiz Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler dersi alıyor. Bilecik’te bir ilki gerçekleştirerek engelli kardeşlerimizi camide buluşturduk. Miraç Kandili programımızda Kur’an-ı Kerim, mevlit ve ilahi okuyarak sohbet gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimize tüm kapıların açılmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan