Aydın İl Müftülüğü ve Efeler İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde gençlere yönelik Manisa gezisi düzenlendi.

"Değerlerimizle Değerlenelim" sloganıyla yola çıkan üniversite öğrencilerinin ilk durağı Osmanlı müzesi oldu. Daha sonra gençler, Saruhanbey Camii, Hafsa Hatun Şifahanesi, Sultan Camii, Mevlevihane ve Ulu Camii Külliyesi gibi ecdat yadigarı bir çok yeri ziyaret etti.

Manisa Gençlik Merkezi ziyareti sonrası gençler Tarihi Muradiye Camii'nde öğle namazını eda ederek Yeni Han ve Kurşunlu Han'daki tarih sohbetlerine katıldı.

Tarihe şahitlik ettiklerini dile getiren gençler, "Ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bizler de onların izinden giderek vatanımız ve geleceğimiz için elimizden gelenin en iyisini yaparak onlara layık torunlar olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu fırsatı bizlere sağlayan başta İl Müftümüz Hasan Güneş ve Efeler İlçe Müftümüz Mehmet Yorulmaz olmak üzere destekleri ile her zaman yanımızda olan Gençlik Koordinatörlerimize çok teşekkür ediyoruz,." dediler.

Editör: Ömer Ceylan