Ardahan merkez ve köylerinde uzun yıllar din hizmeti sunarak emekli olan din görevlilerine yönelik "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Vefa Programı" düzenlendi.

Düzenlenen programa Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Demir ve emekli din görevlileri katıldı.

Ardahan İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programda konuşan İl Müftüsü Adem Karadeniz, "Yapmış olduğunuz hizmetleriniz sizler için birer sadaka-i cariye olarak hiç şüphe yok ki sevap hanenize yazılmaya devam edecektir. Sizler emekli vasfından çok emektar olarak anılıp, bulunduğu toplum ve ortamlarda dini anlatma ve yaşatma maksadıyla böylesi güzel bir Peygamber mesleğini ifa etmiş kişilersiniz. Bu hizmetlerinizin Rabbimizin nezdinde elbette bir karşılığı olacaktır. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyor, ailelerinizle mutlu bir yaşam sürmenizi yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." dedi.

Programa katılan emekli din görevlileri Müftü Karadeniz başta olmak üzere programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu gibi buluşmaların kendilerini motive ettiklerini ifade ettiler.

Editör: Ömer Ceylan