Antalya'nın Aksu ilçesinde 700 aile, Diyanet İşleri Başkanlığınca gençlere yönelik aylık olarak yayınlanan "Geçerken" dergisine abone oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde, "Geleceğim İçin Okuyorum, Ailemi Koruyorum" adlı projeyi hayata geçiren Aksu İlçe Müftülüğü, din görevlilerinin özverili çalışmaları sonucunda "Geçerken" dergisini 700 aile ile buluşturdu.

İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, "Geleceğim İçin Okuyorum, Ailemi Koruyorum" adlı proje başta olmak üzere İlçe'de sürdürülen çalışmalar hakkında Diyanet Haber'e açıklamalarda bulundu.

Müftü Bayer, "Toplumu dini yayınlar ile buluşturup güvenilir kaynaktan bilgi almalarını sağlamak amacıyla hazırladığımız 'Geleceğim İçin Okuyorum, Ailemi Koruyorum' projesinin ana hedeflerinden birini gerçekleştirdik. Büyük mutluluk duyuyorum. Dijital çağın olumsuz etkilerine maruz kaldığımız günümüz toplumunda, birçok gencin Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları ile buluşması ve sahip çıkması bizleri duygulandırdı." dedi.

İlçe Müftüsü Bayer şöyle devam etti:

"Diyanet İşleri Başkalığının uzun süredir yayında olan dergileri ve son yıllarda yayına giren yeni dergiler, İlçemizde toplam 1000 aileye ulaştı.  Özellikle gençlere hitap eden 'Geçerken' dergisi, daha fazla ilgi gördü. Bu ilginin sonucunda 700 genç, 'Geçerken' dergisine abone oldu. Projemizin sürdürülebilirliği için kalite takip sitemini geliştirdik. bu kapsamda din görevlilerimiz haftada bir gün 'Geçerken' dergisi başta olmak üzere tüm dergileri vatandaşlarımızla buluşturuyor ve çevrimiçi dergi okuma toplantıları gerçekleştiriyorlar."

Editör: Mehmet Çalışkan