Taşova İlçe Müftülüğünce, Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Emine Bursalı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin mezuniyet programında okullarını dereceyle bitiren öğrencilere hediyeler verildi.

Karne dağıtım törenlerine katılan İlçe Müftüsü Harun Yılmaz, “Diyanet İşleri Başkanlığımız, ilahiyat fakültelerimiz ve imam hatip okullarımız doğru dini bilgiyi toplumumuza aktarmak, millî ve manevi değerlerimizi ayakta tutmak için üç önemli paydaştır. Bu değerlerimizin oluşmasında yaygın din eğitimi veren Kur’an kurslarımız ve örgün din eğitimi veren imam hatip okullarımızın payı büyüktür. Burada yetişecek olan öğrencilerimiz geleceği inşa etme noktasında önemli role sahip olacaklardır. Bundan dolayı öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve destekleriyle çok azimli ve gayretli olmaları gerekmektedir. Öğrenciler ve öğretmenlerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi

Konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere hediyeler verildi. Ortaokulu birincilikle bitiren öğrencilere çeyrek altın, ikinci ve üçüncülerle lise öğrencilerinden birincilere gram altın hediye edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan