Gerger Müftülüğü tarafından ilçedeki 9 ortaokul 3 lise olmak üzere toplam 12 okul ve İlçe Halk Kütüphanesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yayınları köşesi oluşturuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Komisyonunca hazırlanan ve TDV tarafından basılan “Gençlik Kitap Seti” ile oluşturulan köşede gençlerin kitap okuma alışkanlıklarının kazandırılması, milli ve manevi gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek ve okul müdürleri ile yapılabilecek faaliyetlerle alakalı istişarelerde bulunan İlçe Müftüsü Ali Macit, “Öğrencilerimiz geleceğimizdir. Ahlaklı ve erdemli bir toplum inşası için gençliğe sahip çıkmak önem arz etmektedir. İlçe Müftülüğü olarak eğitime destek olma noktasında imkanlarımız nispetinde her zaman katkı sağlamaya hazırız. Başkanlığımızın en önemli hizmet alanlarından olan gençliğimizin, milli ve manevi değerlerimizle yetiştirilmesi için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yaptığımız bu tür faaliyetleri çok önemsiyoruz.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan