Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na destek artarak devam ediyor.

Tut İlçe Müftülüğünde hizmet veren 20 din görevlisi, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na konut bağışında bulunarak destek oldu.

İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi Başkanı Hilmi Benli; "Tut İlçe Müftülüğü din gönüllüleri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’de savaş mağdurlarına yönelik 'Bir İyilik Sıcak Bir Yuva' sloganıyla yürüttüğü iyilik konutları projesine destek oldu. Küçük bir ilçeyiz. Müftülük personeli, başlatılan kampanyaya daire personelimiz, İmam- Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri,  kısa süre içerisinde 12.820 TL'yi iyilik konutları yaptırılmak üzere bağışta bulundular. Kışın etkisini göstermesiyle birlikte çamur deryası içerisinde kalan çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren savaş mağduru aileler Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan iyilik konutları ile sıcak bir yuvaya kavuşuyor. İnşallah en kısa zamanda kendi topraklarına ve evlerine dönerler. Kardeşleri olarak katkı sağlamış olduk. Destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan