Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri, ihtiyaç sahibi ailelere umut olmayı sürdürüyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Yüreğir İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yüreğir Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile hazırlanan gıda kolileri, din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"Beklenen Sensin, Vakit İyilik Vakti" sloganıyla mesai mefhumu gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuklarını belirten İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, şunları kaydetti:

"Yüreğir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yüreğir Şubesi iş birliğinde yürüttüğümüz hizmetlerde, dinimizin de bir gereği olarak milletimizin derdine derman olmayı şiar edindik. Bu doğrultuda Müftülüğümüz personeli, görev yaptıkları mahallelerde bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyorlar. Tüm personelimize teşekkür ediyorum. Din görevlilerimiz mahallelerinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlerimizi ziyaret ediyor. Allah-u Teala (c.c.) bir an önce milletimizi içinde bulunduğu bu zor süreçten kurtararak refah ve huzura kavuştursun. Milletimizi birlik ve bütünlük çerçevesinde hareket etmeye muvaffak kılsın.” 

Editör: Mehmet Çalışkan